TULOSSA! Tästä alta löydät jo esimakua uudesta avoimen yliopiston opintotarjonnastamme lukuvuodelle 2021-2022. Kevään kuluessa opintotarjontamme vielä täydentyy ja siihen tulee mukaan useita mielenkiintoisia opintokokonaisuuksia ja -jaksoja.

Seuraathan siis sivujamme!

Haluatko täydentää omaa osaamistasi, kehittää ammattitaitoasi ja opiskella jotakin uutta? Tähtäätkö kenties uusiin tehtäviin ja kaipaat täydentäviä opintoja? Vai oletko ylioppilas vailla korkeakoulupaikkaa ja haluat hyödyntää 'välivuoden'? Oletko kiinnostunut useasta alasta, useammasta oppiaineesta - ja mietit vielä, mikä olisi se oikea?

Avoimen yliopiston opinnot ovat juuri sinua varten - olipa syy opiskeluun mikä tahansa! Meillä Mikkelin kesäyliopistolla voit kokeilla korkeakouluopiskelua mukavassa ilmapiirissä. Voit opiskella joustavasti, työn ohessa. Myös määrätietoinen opiskelu onnistuu, ottamalla avoimen yliopiston puolella askelia kohti tulevaa tutkintoa! Autamme sinut alkuun ja ohjaamme opintojasi myös matkan varrella.

Tutustu monipuoliseen avoimen yliopisto-opetuksen tarjontaamme ja valitse omat suosikkisi!

Ota rohkeasti yhteyttä! Kun mietit opintojesi aloitusta, haluat saada lisätietoa tai pohdit itsellesi sopiva alaa - soita tai laita viestiä tiina.roikonen(at)mikkelinkesayliopisto.fi tai p. 044 710 4240.

HY=Helsingin yliopisto, JY=Jyväskylän yliopisto, LY=Lapin yliopisto, OY=Oulun yliopisto, TY=Turun yliopisto, UEF=Itä-Suomen yliopisto