Ilmoittautuminen opintoihin ja koulutuksiin


Voit ilmoittautua alla olevalla ilmoittautumislomakkeella valitsemalla valikosta oikean koulutuksen tai opintokokonaisuuden. 

Jos haluat ilmoittautua yksittäiselle opintojaksolle, valitse pudotusvalikosta opintokokonaisuus ja kirjoita lisätietoja kohtaan minkä yksittäisen opintojakson haluat suorittaa!


Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi.
 


ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Vahvistuskirje lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.
Ilmoita laskutusosoite, johon kurssimaksusi lähetetään
Tähän voit ilmoittaa esim. verkkolaskutusosoitteet, erityisruokavaliot ym. huomioitavaa


Mikkelin kesäyliopiston opintoihin ja koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Kätevimmin ilmoittautuminen tapahtuu opinto- ja koulutuskuvauksen yhteydessä olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika päättyy yleensä 10 päivää ennen koulutuksen alkua tai koulutuskuvauksessa kerrotuna päivänä. Tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia, mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. 
 

Koulutus- ja opintomaksut

Koulutus- ja opintomaksut on mainittu kunkin koulutuksen, yksittäisen opintojakson tai opintokokonaisuuden kohdalla. Avoimen yliopiston opinnot laskutetaan erissä opintojen edetessä. Mikkelin kesäyliopisto pidättää oikeuden koulutus- ja opintomaksujen laskutusperiaatteiden muutoksiin.

Katso peruutusehdot TÄSTÄ!