Mikkelin kesäyliopiston toimitilat ulkoapäin kuvattuna Raatihuoneenkadulla.


Toimistomme ja koulutustilamme sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin keskustassa
Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli.
Palvelemme arkisin klo 8-16. 

Toimiston yhteystiedot
koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi, p. 044 710 4242

Mikkelin kesäyliopistossa sinua palvelevat

Anne Havukainen

rehtori
050 367 1449
anne.havukainen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Anne toimii kesäyliopistossa rehtorina ja vastaa kesäyliopistosta kokonaisuutena. Anne suunnittelee myös työelämälähtöiset koulutukset ja tekee työyhteisöille räätälöidyt tilauskoulutukset. Ole rohkeasti yhteydessä, kun työyhteisösi tarvitsee koulutusta! Suunnitellaan yhdessä työyhteisösi tarpeisiin sopiva koulutus.

Tiina Roikonen

koulutussuunnittelija
044 710 4240
tiina.roikonen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Tiina suunnittelee avoimet korkeakouluopinnot ja toimii yhteyshenkilönä avoimiin yliopistoihin, avoimiin ammattikorkeakouluihin sekä yliopistoihin. Tiina on kesäyliopistossa sinua varten - hän neuvoo, opastaa ja ohjaa sinua löytämään juuri oikeat opinnot ja auttaa sinua opinnoissa, myös kohti yliopistotutkintoa. Ole rohkeasti yhteydessä, kun koulutuskärpänen puraisee!

Jenny Paavilainen

koulutuskoordinaattori
044 710 4242
jenny.paavilainen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Jenny vastaanottaa opintoihin ilmoittautumiset ja huolehtii, että saat tarvittavat tiedot ennen työelämälähtöisen koulutuksen alkua. Jenny markkinoi kesäyliopiston koulutuksia ja tapahtumia sekä ylläpitää verkkosivujamme. Jenny myös varmistaa, että koulutusten käytännön järjestelyt toimivat.

Hanna Räinä

Markkinointikoordinaattori
044 710 4241
hanna.raina(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Hanna markkinoi avoimen yliopiston koulutuksia sekä hoitaa Jennyn kanssa yhdessä koulutusten käytännön järjestelyjä. Hanna vastaa kesäyliopiston sosiaalisen median kanavista ja markkinoinnin suunnittelusta. Voit ottaa Hannaan yhteyttä myös avoimen yliopiston vierastenttiasioissa.