SAVOSTAMO - Innostu opiskelusta 19.9.2023

Digitaalinen koulutusseikkailu Savostamo muuntautuu tapahtumaksi syyskuussa!


Syyskuun 19. päivä Savostamoon pääsee tutustumaan ohjatusti, kun Savostamon oppilaitokset ja alueen muut toimijat yhdistävät voimansa ja esittelevät Etelä-Savon oppilaitoksia, sekä kestävyysteemaan liittyviä koulutuksia.

Paikan päällä saat

  • konkreettisesti ohjausta Savostamon käyttämiseen
  • tietoa vetävimmistä koulutuksista alueella
  • inspiroidut oman tulevaisuutesi suunnittelusta

Tapahtumassa opit mm. siitä, mitä kestävä tulevaisuus on ja kuinka sitä voi rakentaa omasta elämästä käsin. Tapahtumassa tutustut aiheeseen liittyviin koulutuksiin alueella ja saat kokeilla kierrätykseen liittyviä toimia käytännössä. Tähtitorin ohjelmassa on myös pop up- vintagepuoti Kuplas, musiikkia ja arvontaa. Tapahtumassa kuullaan musiikkia Mikkelin musiikkiopistolta ja meille esiintyy räppäri Chokko. Tapaat myös robotin, joka tuntee Savostamon! Tapahtuman juontaa Elisa Suominen.

Tapahtuma on suunnattu opiskelusta kiinnostuneille, ohjaajille, opettajille, sekä satunnaisille seikkailijoille. Tervetuloa!


Savostamo www.savostamo.fi on eteläsavolaisen koulutustarjonnan ideapankki. Savostamo on myös verkkosivusto ja ajattelutapa, jota ylläpidetään kuudentoista eteläsavolaisen oppilaitoksen ja Etelä-Savon maakuntaliiton kanssa yhteistyössä. Savostamon tarkoituksena on tuoda esiin alueen vahvuuksia kiinnostavalla ja värikkäällä tavalla, sekä edistää yhteistyötä alueella.