Yrityksen tarina kuvin – laadukkaita kuvia älypuhelimella someviestintään. PERUTTU

18.03.2020 13:30 - 25.03.2020 15:45

Keskiviikkoisin 18.3. ja 25.3.2020, klo 13.30–15.45.

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, Mikkeli

Miten kuvilla voi kertoa organisaation tarinaa?
Miten organisaatio voi erottautua someviestinnässä kuvilla?
Miten otetaan laadukkaista ja persoonallisia kuvia älypuhelimella ja miten niitä hyödynnetään organisaation tarinan näkyväksi tekemisessä?

Tässä toiminnallisessa ja käytännönläheisessä koulutuksessa opit kuvaamisen niksejä ja otat kuvia sekä saat myös palautetta kuvistasi!

Organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa yrityksen tarinaa kuvallisen ilmaisun avulla.

Yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla työskentelevät, jotka vastaavat organisaation markkinoinnista sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujen ylläpitämisestä.  Sopii hyvin myös esim. yksinyrittäjille.

”Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”. Organisaatiostasi kertovat kuvat ovat itse otettuina persoonallisia ja yksilöllisiä, oman organisaatiosi näköisiä. Niillä erottaudut kilpailijoista ja kuvapankkikuvista.

Koulutuksessa pohdimme minkälaista tarinaa kuvat yrityksestäsi kertovat, minkälaisia tunteita ne herättävät ja minkälaista yhteyttä ne rakentavat ja ylläpitävät yleisöön.

Yrityksesi tarina valokuvin -koulutuksessa opit ottamaan älypuhelimella laadukkaita ja tarinallisia kuvia yrityksen someviestintään. Hyvä kuva nostaa viestisi esiin.

  • Älypuhelimella kuvaamisen perusteet ja niksit
  • Kuvan sommittelu ja kuvakulmat
  • Peruskuvankäsittely älypuhelimella
  • Kuvan tarinallisuus ja sen hyödyntäminen someviestinnässä

Valokuvaaja (VAT), yhteisöpedagogi (AMK), Certified Business Coach®, valokuvan työyhteisökäytön asiantuntija Paula Myöhänen.

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

150 € sisältää opetuksen ja osallistumistodistuksen.

16.03.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 4.3.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko maksun.