Ykkösluokan enkkua – kieltä, toimintaa ja leikkiä!

14.09.2019 10:00 - 15:30

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Kielenopetus ekaluokkalaisille tarkoittaa toiminnallisuutta, leikkejä ja pelejä! Tämä koulutuspäivä sukeltaa alkuopetuksen englannin kielen maailmaan ja suullisen kielitaidon kehittämiseen – olet lämpimästi tervetullut mukaan innostavaan päivään!

Koulutus sopii kaikille alakoulussa kieltä opettaville opettajille, erityisesti alkuopetuksen opettajille.

Tässä koulutuspäivässä keskitytään varhennettuun englannin opetukseen! Päivän aikana käydään läpi monipuolisesti oppilaiden osallisuutta ja suullista kielitaitoa lisääviä tehtäviä. Samalla tutustut alkuopetuksen englannin tunneille soveltuviin leikkeihin ja pelivinkkeihin. Lisäksi päivän aikana pääset valmistamaan oppimisen apuvälineitä kierrätysmateriaalista.

Ota päivään mukaan tietokone, kuulokkeet ja muistitikku (sekä käyttämäsi oppikirja).

Päivän päätteeksi osallistujalla on valmiina runsaasti ideoita sekä konkreettista materiaalia seuraaville oppitunneille!

KM Marjo Rantanen ja KM Elisa Haukka.

KM, MBA Marjo Rantanen toimii rehtorina Kartanonrannan koulussa Kirkkonummella ja KM Elisa Haukka puolestaan työskentelee englannin kielen opettajana Salpakankaan koulussa, Hollolassa. Marjo ja Elisa tunnetaan innostavina opettajina, jotka ovat laatineet opetussuunnitelmaan (OPS 2016) pohjautuvaa varhennetun englanninopetuksen oppimateriaalia.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. HUOM! Koulutukseen otetaan max. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä

175 € (sis. aamukahvin ja materiaalit)

04.09.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 4.9.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.