Videokuvauksen ABC – kuvaus, editointi ja tekstitys. VERKKOKOULUTUS

Opetus ja kasvatus , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

08.09.2021 09:30 - 16:00

Keskiviikko 8.9.2021 kello 9.30–16.00

Verkkokoulutus (teams)

  • Millaisilla ilmaisilla editointiohjelmilla voit leikata ja muokata älylaitteella kuvattuja videoita?
  • Miten teet videoista saavutettavia kaikille?
  • Miten videoon lisätään tekstitys?

Organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa yrityksen tiedottamista, markkinointia ja tarinaa videoiden avulla. Koulutus soveltuu myös sosiaalisen median ja verkkosivujen saavutettavuudesta vastaaville henkilöille. Yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla työskentelevät, jotka vastaavat organisaation markkinoinnista sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujen ylläpitämisestä.

Koulutus soveltuu myös opettajille ja kouluttajille, jotka tekevät videoita joko oman opetuksensa tueksi tai oppilaidensa kanssa.

Koulutuksen käytyäsi osaat kuvata saavutettavia videoita Android älypuhelimella tai tablet-tietokoneella. Osaat kertoa yrityksessä myös muille työntekijöille saavutettavan videon kriteerit ja osaat tekstittää videon. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä videoeditointia Kinemaster-sovelluksella.

Koulutuksen jälkeen osaat myös hyödyntämään YouTubea videoiden jakelualustana (linkittämään myös omalle sivullesi tai someen) ja osaat tekstittää videosi YouTubea hyödyntäen, sillä videoiden tekstitys on siellä todella näppärää ja helppoa.
    

  • Saavutettava video
  • Videokuvauksen perusteet
  • Videon editoinnin perusteet
  • YouTube ja videon tekstitys
  • Muut tekstityssovellukset
  • Ilmainen Windows-tekstitystyökalu

KM Petri Ilmonen, opettaja, rehtori ja toimitusjohtaja TRYcamps Kielikoulu Oy.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutukseen osallistuja tarvitsee koulutuksessa älypuhelimen, toisen laitteen (tietokone), jolla seurata koulutusta, Gmail-tunnuksen ja ladattavat ilmaiset sovellukset, jotka ilmoitetaan ennen koulutuksen alkua.

175 € sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin.

24.08.2021 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua 24.8.2021 mennessä. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai jos peruutus tapahtuu 24.8.2021 jälkeen perimme koulutuksen koko hinnan.