Videokuvauksen ABC – kuvaus, editointi ja tekstitys. VERKKOKOULUTUS

Opetus ja kasvatus , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

25.02.2021 09:30 - 16:00

Torstai 25.2.2021 kello 9.30–16.00

Verkkokoulutus toteutetaan Teamsin kautta.

Millaisilla ilmaisilla editointiohjelmilla voit leikata ja muokata älylaitteella kuvattuja videoita? Miten teet videoista saavutettavia kaikille? Miten videoon lisätään tekstitys?

Organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa yrityksen tiedottamista, markkinointia ja tarinaa videoiden avulla. Koulutus soveltuu myös sosiaalisen median ja verkkosivujen saavutettavuudesta vastaaville henkilöille. Yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla työskentelevät, jotka vastaavat organisaation markkinoinnista sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujen ylläpitämisestä.

Koulutus soveltuu myös opettajille ja kouluttajille, jotka tekevät videoita joko oman opetuksensa tueksi tai oppilaidensa kanssa.

Koulutuksen käytyäsi osaat kuvata saavutettavia videoita älypuhelimella tai iPadillä. Osaat kertoa yrityksessä myös muille työntekijöille saavutettavan videon kriteerit ja osaat tekstittää videon.

Koulutuksen jälkeen osaat tehdä videoeditointia Kinemaster-sovelluksella (jos sinulla on Android-laite) ja iMovie-ohjelmalla (jos sinulla on IOS-laite). Molemmat sovellukset ovat ilmaisia.  iPhone-käyttäjät pääsevät harjoittelemaan myös ilmaisella Clips-sovelluksella editointia (vastaavaa ei ole Android puhelimelle valitettavasti).

Koulutuksen jälkeen osaat myös hyödyntämään YouTubea videoiden jakelualustana (linkittämään myös omalle sivullesi tai someen) ja osaat tekstittää videosi YouTubea hyödyntäen, sillä videoiden tekstitys on siellä todella näppärää ja helppoa.
    

  • Saavutettava video
  • Videokuvauksen perusteet
  • Videon editoinnin perusteet
  • YouTube ja videon tekstitys
  • Muut tekstityssovellukset, esim. Clips
  • Ilmainen Windows-tekstitystyökalu

KM Petri Ilmonen, opettaja, rehtori ja toimitusjohtaja TRYcamps Kielikoulu Oy.          

Koulutuksessa tarvitset älypuhelimen, toisen laitteen (tietokone), jolla seurata koulutusta, Gmail-tunnuksen ja ladattavat ilmaiset sovellukset, jotka ilmoitetaan ennen koulutuksen alkua.

175 € sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin.

10.02.2021 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 10.2.2021 mennessä. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai jos peruutus tapahtuu 10.2.2021 jälkeen perimme koulutuksen koko hinnan.