Varmuutta varhennettuun kielenopetukseen. VERKKOKOULUTUS

Opetus ja kasvatus , Ilmoittaudu nyt

08.04.2021 12:30 - 22.04.2021 15:20

Torstai 8.4. ja torstai 22.4., molempina päivinä klo 12.30-15.20 (yht. 6 t.)

Verkkokoulutus (teams).

Varhennetaan! Mutta miten jalkauttaa VOPS alkuopetuksen englantiin? Millaiset toiminnalliset jutut soveltuvat kielenopetuksen tunneille? Näihin sekä moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia tästä kahden iltapäivän mittaisesta koulutuksesta!

Koulutus on tarkoitettu kaikille varhentajille eli A1-kieltä varhentaville 1.-2. luokkien opettajille.

Koulutuspäivän aikana saat runsaasti ideoita ja vinkkejä varhennetun englannin kielen opettamiseen.

Koulutuspäivän aikana tutustutaan

  • Varhennetun kielenopetuksen VOPSiin ja sen jalkauttamiseen alkuopetuksen englantiin
  • Toiminnallisuuden perusajatuksiin
  • Varhennetun englannin materiaaleihin
  • Muutamaan oppitunneille käytettävään sovellukseen
  • Toiminnallisiin harjoituksiin käytännössä
  • Tuntien suunnitteluun
  • Arviointiin

Kieltenopettaja, FM Leena Pulli.
 

Leena on innovatiivinen opettaja, joka parhaillaan toimii oman opettajan työnsä ohessa kielten tutor- ja kehittäjäopettajana. Sydämen asiana on varhennetun kieltenopetuksen jalkauttaminen alkuopetukseen toiminnallisin ja monipuolisin menetelmin. Leena työskentelee myös idearikkaana kouluttajana ja hän on laatinut materiaaleja varhennettuun kielenopetukseen.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

110 €.

05.04.2021 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut ilmoittautumisen 29.3.2021 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.