Tietoturvallista Android-älylaitteen käyttöä

05.02.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 5.2.2024 klo 15.30–17.00.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opetellaan käyttämään tietoturvallisesti Android-älylaitetta. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omalla laitteella, joko tablet-tietokoneella tai älypuhelimella.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android-käyttöjärjestelmään perustuvan älylaitteen käyttöön.  

Koulutuksessa perehdyt laitteen turvalliseen käyttöön. Opit luomaan turvallisen salasanan. Koulutuksessa saat tietoa yleisimmistä nettihuijauksista ja riskien välttämiseltä. Opit myös, kuinka oma älylaite puhdistetaan turhista ja tilaa vievistä sovelluksista ja kuinka vapautetaan tallennustilaa laitteelle. 

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.
 

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

28.01.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 28.1.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).