Temperamentti ja sen näkyminen koulu- ja kasvuympäristössä

Opetus ja kasvatus

17.02.2021 12:00 - 15:30

Mikkeli. Vahvistetaan myöhemmin.

Itä-Suomen aluehallintovirasto ja Mikkelin kesäyliopisto on yhteistyössä päättänyt siirtää koulutuksen helmikuulle, johtuen tämän hetkisestä koronavirustilanteesta ja sen vaikutuksista kokoontumisiin/osallistumisiin paikan päällä.

Koulutuksen uusi, tarkka ajankohta ilmoitetaan syyskuun aikana, koulutuspäivä todennäköisesti tullaan muuttamaan verkkokoulutukseksi.

Kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät varhaiskasvatuksesta perusopetukseen. Tervetulleita ovat kaikki päivän teemasta kiinnostuneet!

Professori emerita  Liisa Keltikangas-Järvinen, Helsingin yliopisto.

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Mikkelin kesäyliopisto yhteistyössä Itä-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

31.01.2021 mennessä