Talouden tunnusluvut ja niiden analysointi -verkkokoulutus

06.09.2022 09:00 - 16:00

6.9.2022 kello 9.00–16.00

Verkkokoulutus (zoom)

Oivalla taloudesta – kirkasta erilaisten talouden tunnuslukujen merkitystä liiketoiminnan tulkitsemisessa!

Koulutus toteutetaan yhteistyössä TT Valmennuksen kanssa, joka on erikoistunut yritystalouden valmentamiseen, innostavasti.

Koulutus soveltuu toimialasta riippumatta esimies-, päällikkö- ja johtamisrooleissa työskenteleville, joiden vastuualueeseen kuuluu talouden johtaminen ja sen myötä myös päätöksenteko.

Hyvä talouden johtaminen takaa liiketoiminnan suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin. Talouden tunnuslukujen analysointitaito auttaa tekemään harkittuja päätöksiä ja tukee yrityksen johtamista. Talouden johtamisosaamisen avulla teet valintoja ja päätöksiä organisaatioisi menestyksen takaamiseksi.

Tämä koulutus on kolmas osa sisäisen laskennan koulutuskokonaisuudesta, jonka tarkoitus on tukea ja vahvistaa esimiestyötä talouden johtamisosaamisen näkökulmasta.

Osaamistavoitteet            

Koulutuksen käytyäsi osaat:

  • arvioida talouden analysointiin vaikuttavia tekijöitä ja taustoja
  • tulkita talousinformaation avulla millainen taloudellinen tilanne yrityksellä on
  • määritellä erilaisten tunnuslukujen merkityksen liiketoiminnan tulkitsemisessa
  • käyttää hyödyksi mahdollisimman monta konkreettista koulutuksessa saamaasi vinkkiä talouden analysoinnissa

  • Yrityksen talous ja sen analysointi
  • Talouden analysoinnin menetelmät
  • Talouden raportit
  • Tilinpäätöksen sisältö
  • Talouden tunnusluvut
  • Talouden analysointi erilaisten raporttien ja tunnuslukujen avulla

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja      

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia koulutuksiin osallistujille ja hän haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi.

Timo Toivanen on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 koulutustilaisuudessa räätälöidyissä yritysvalmennuksissa sekä lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja osallistujat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan koulutukseen.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

285 € sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

22.08.2022 mennessä

Voit perua ilmoittautumisen maksutta 22.8.2022 mennessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun.