Talouden johtaminen esimiestyössä. VERKKOKOULUTUS

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

30.03.2021 09:00 - 16:00

tiistai 30.3.2021 kello 9.00–16.00   

Verkkokoulutus toteutetaan Adobe Connectin kautta.

Oivalla taloudesta – mitkä ovat oleelliset taloudelliset näkökohdat päätöksenteossa?

Koulutus toteutetaan yhteistyössä TT Valmennuksen kanssa, joka on erikoistunut yritystalouden valmentamiseen, innostavasti.

Koulutus soveltuu toimialasta riippumatta esimies-, päällikkö- ja johtamisrooleissa työskenteleville, joiden vastuualueeseen kuuluu talouden johtaminen ja sen myötä myös päätöksenteko.

Hyvä talouden johtaminen takaa liiketoiminnan suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin. Talouden johtaminen on oleellinen osa organisaation johtamista. Talouden johtamisosaamisen avulla teet valintoja ja päätöksiä organisaatioisi menestyksen takaamiseksi.

Tämä koulutus on ensimmäinen osa sisäisen laskennan koulutuskokonaisuudesta, jonka tarkoitus on tukea esimiestyötä talouden johtamisen näkökulmasta.

Koulutuksen käytyäsi osaat:

  • selittää talouden sekä taloudellisten tunnuslukujen roolin päätöksenteossa
  • huomioida oleelliset taloudelliset näkökulmat päätöksenteossa
  • arvioida taloudellisten näkökulmien vaikutussuhteita ja taustoja
  • käyttää hyödyksi koulutuksessa esitettyjä konkreettisia työkaluja ja ajatusmalleja talouden johtamisessa

  • Talouden johtamisen lähtökohdat ja taustat
  • Talouden terveyskolmio liiketoiminnassa
  • Talouden johtamisen menetelmät ja työkalut
  • Strateginen näkökulma päätöksenteossa
  • Talouden johtamisen tavoitteet
  • Talouden viestintä

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja      

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia koulutuksiin osallistujille ja hän haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi.

Timo Toivanen on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 koulutustilaisuudessa räätälöidyissä yritysvalmennuksissa sekä lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja osallistujat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan koulutukseen.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

285 € sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

16.03.2021 mennessä

Voit perua ilmoittautumisen maksutta 16.3.2021 mennessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun.