Ratkaisukeskeisen taideterapian tutustumispäivä! VERKKOKOULUTUS

09.06.2020 12:00 - 16:00

Verkkokoulutus tiistaina 9.6.2020 klo 12-16.

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Adobe Connect -verkkokokoushuoneessa.

Tarvitset vain internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, kaiuttimet/kuulokkeet ja web-kameran (läppärin sisäinen mikrofoni ja kamera käyvät!). Voit osallistua myös mobiililaitteella, lataa tällöin sovelluskaupasta maksuton Adobe Connect -sovellus. Järjestämme myös testausmahdollisuuden ilmoittautumisen päätyttyä.

Verkkokoulutus

Avaa aistisi, löydä voimavarasi, tutustu itseesi!

Tule mukaan hyvän olon päivään, jossa pääset tutustumaan ratkaisukeskeiseen taideterapiaan, sen mahdollisuuksiin ja oivalluksiin omassa elämässäsi.

Koulutus sopii kaikille! Jos olet kiinnostunut parantamaan itsetuntemustasi ja löytämään voimavaroja uudella tavalla, tule mukaan. Koulutus on juuri sinulle!

Tule mukaan sellaisena kuin olet, turvallisesti omasta kotoasi! Ei tarvitse osata mitään ennalta ja ne materiaalit, mitä kotoa löytyy, riittävät!
Nyt voit unohtaa suorittamisen, tule mukaan avoimin mielin. Videoyhteyden välityksellä teemme muutaman yksinkertaisen, mutta avaavan, lempeän mutta voimallisen harjoituksen. Uskalla tulla nähdyksi ja kuulluksi, sekä löytää yhteys itseen ja ryhmään.

Kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataide-terapeutti Sonja Harala

Sonja Harala on imatralainen kuvataiteilija, joka valmistui kuvataideterapeutiksi vuonna 2016. Harala työskentelee Etelä-Karjalan lisäksi myös muualla Suomessa, kouluttaen ja pitäen toivottuja ratkaisukeskeisen kuvataideterapian kursseja.  ”Rehellisyys, aitous ja keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia arvojani.” Sonja painottaa työskentelyssään, että ”mitään ei tarvitse osata ennalta. Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, vaan käyttää sitä työkaluna. En arvostele, enkä arvioi, sinä olet oman työsi tulkitsija.”

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

90 e.

31.05.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 31.5.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.