Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op (UEF)

Ravitsemustieteen perusopinnot 23-24 , Sosiaali ja terveys, avoin

22.09.2023 00:00 - 31.12.2024 00:00

Syömisellä ja ravinnolla on tärkeä merkitys hyvinvoinnin osatekijänä, mutta miksi? Ravitsemustieteen perusopinnoissa pääset syventymään ravitsemuksen ydinkysymyksiin ja perehdyt mm. ruokavalioiden merkitykseen sairauksien hoidossa, ravitsemus- ja terveystietoa tuottaviin medioihin sekä ravinnon kulttuuriseen merkitykseen. Mainio mahdollisuus täydentää ammatillista osaamista tai asiantuntijuutta työelämässä – tai opiskella kokonaan uusi ala!

Ravitsemustieteen perusopinnoista järjestetään maksuton verkkoinfo tiistaina 5.9. klo 17, johon voit osallistua omalta koneeltasi käsin! Info on tarkoitettu kaikille ravitsemustieteestä kiinnostuneille, opintoja miettiville, niitä suunnitteleville sekä jo opintoihin ilmoittautuneille. Info ei sido mihinkään, ja voit vasta infon jälkeen tehdä päätöksen opintoihin mukaanlähtemisestä.

HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 17.9. saakka!

Ravitsemustieteen opiskelu tarjoaa hyvän mahdollisuuden täydentää ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta työelämässä ja sopii esim. opettajille, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, liikunnan ja urheilun parissa toimiville, ruokapalvelualalla ja elintarviketeollisuudessa toimiville sekä kaikille ravitsemuksesta, terveydestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Opinnot soveltuvat hyvin myös sivuaineeksi/osaksi tutkintoa esim. sosiaali-, terveys- ja liikuntatieteiden opiskelijoille.

Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op koostuvat seuraavista opintojaksoista:
Huom! Klikkaamalla jakson nimeä saat näkyviin jaksokohtaiset tiedot. 

TL00CC78 Ravitsemustieteen perusteet 5 op. Suoritustapa: verkkovälitteiset luennot pe-la 22.-23.9. ja pe-la 6.-7.10.2023, (Teams) molempina viikonloppuina pe klo 17-20.15 ja la klo 9-14.30 sekä harjoitukset (Teams) ti 31.10., ke 1.11. ja to 2.11., joka päivä klo 17-20 sekä tentti (ajankohdat ilmoitetaan opintojen alkaessa). Opettaja: TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Tarja Kaipainen. Huom! Tämä jakso suoritettava ennen Syömisen sosiokulttuuriset ulottuvuudet 5 op ja Ravitsemus ja elintavat 5 op -opintojaksoja.
TL00CC80 Ravitsemus- ja terveysinformaatio sosiaalisessa mediassa 5 op. Verkko-opinnot 23.10.-13.12.2023.
TL00CC79 Elintarvikkeet ruokavaliossa 5 op. Verkko-opinnot 8.1.-15.3.2024.
TL00CC81 Syömisen sosiokulttuuriset ulottuvuudet 5 op. Verkko-opinnot 18.3.-31.5.2024.
TL00CC82 Ravitsemus ja elintavat 5 op. Verkko-opinnot 18.3.-31.5.2024.

525 €. Hinta sisältää Mikkelin kesäyliopiston maksun ja Itä-Suomen avoimen yliopiston opintojaksokohtaiset maksut yhteensä 200 €.

17.09.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 10.9.2023 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko opintomaksun. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).