Ratkaisukeskeisen taideterapian tutustumispäivä!

Sosiaali ja terveys , Opetus ja kasvatus , Kulttuuri ja hyvinvointi , Ilmoittaudu nyt

11.06.2019 12:00 - 17:00

Tiistai 11.6.2019 klo 12-17.

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Avaa aistisi, löydä voimavarasi, tutustu itseesi!
Tule mukaan hyvän olon päivään, jossa pääset tutustumaan ratkaisukeskeiseen taideterapiaan, sen mahdollisuuksiin ja oivalluksiin omassa elämässäsi.

Koulutus sopii kaikille! Jos olet kiinnostunut parantamaan itsetuntemustasi ja löytämään voimavaroja uudella tavalla, tule mukaan. Koulutus on juuri sinulle!

Tule mukaan tutustumaan ratkaisukeskeisen taideterapian ajatukseen ja menetelmiin!

Päivän aikana pääset tutustumaan erilaisiin aistiharjoituksiin kauniissa luontomaisemassa. Tämän lisäksi toteutamme ratkaisukeskeisen taideterapian keinoin voimakuvan omasta luontokokemuksestamme.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä – kiinnostus ja avoin mieli riittää!

Kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataide-terapeutti Sonja Harala.

Sonja Harala on imatralainen kuvataiteilija, joka valmistui kuvataideterapeutiksi vuonna 2016. Harala työskentelee Etelä-Karjalan lisäksi myös muualla Suomessa, kouluttaen ja pitäen toivottuja ratkaisukeskeisen kuvataideterapian kursseja.  ”Rehellisyys, aitous ja keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia arvojani.” Sonja painottaa työskentelyssään, että ”mitään ei tarvitse osata ennalta. Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, vaan käyttää sitä työkaluna. En arvostele, enkä arvioi, sinä olet oman työsi tulkitsija.”

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

90 e (sis. tervetulokahvin).

10.06.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 31.5.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.