Psykologian perusopinnot 25 op (UEF)

Psykologian perusopinnot 25 op (UEF) lv. 23-24

01.08.2023 00:00 - 31.12.2024 00:00

Psykologian perusopintojaksot suoritettuasi saat perustiedot psykologian eri osa-alueilta: kehityspsykologiasta, kognitiivisesta psykologiasta ja neuropsykologiasta, persoonallisuuspsykologiasta, psykologisesta tutkimuksesta sekä terveyden ja mielenterveyden psykologiasta.

Opinnot sopivat kaikille psykologiasta kiinnostuneille! Erityisen hyvin opinnot soveltuvat ihmisläheistä työtä tekeville, kuten kasvatus-, sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville. Psykologiaa voit hyödyntää mainiosti myös opetus-, kasvatus- tai esimiestyössä. Psykologian perusopinnot hyödyttävät myös psykologian tutkintotavoitteisia opiskelijoita ja opinnoista voi koota myös tutkintoon liitettävän sivuaineen.

Oppimistehtävät, kirjatentit tai verkkotentit. Opetus on joustavaa verkko-opiskelua, voit suorittaa opintoja itse valitsemassasi järjestyksessä ja aikataulussa (huomioi mahdolliset tentti-/tehtävänpalautuspäivät opinto-oikeutesi puitteissa).

Opiskelu tapahtuu joustavina etäopiskeluun soveltuvina verkko-opintoina ja opinnot voi aloittaa milloin tahansa ympäri vuoden. Opinnot koostuvat viidestä opintojaksosta (yhteensä 25 op) ja ne voi suorittaa joustavasti missä järjestyksessä tahansa paikkakunnasta ja ajasta riippumatta.

Opintokokonaisuuden hinta on 415 €. Hinta sisältää Mikkelin kesäyliopiston maksun ja Itä-Suomen avoimen yliopiston opintojaksokohtaiset maksut yhteensä 225 €.

10.05.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme kesäyliopiston maksuosuuden, riippumatta siitä onko rekisteröitymistä tehty opintojaksoille Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen tehdään aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).