Positiivisella psykologialla kohti työnimua!

Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Sosiaali ja terveys , Opetus ja kasvatus , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kulttuuri ja hyvinvointi

19.09.2019 09:30 - 15:30

Välillä työ väsyttää! Miten toimia, että oma sisäinen akku latautuu ja myös aivot voivat hyvin? Positiivisen psykologian avulla voit itse vaikuttaa työssä jaksamiseen sekä lisätä omaa ja koko työyhteisön työhyvinvointia!

Koulutus on tarkoitettu kaikille henkilöstöalalla työskenteleville, kuten sosiaali-, terveys-, julkis- ja kasvatusalan henkilöstölle sekä kaikille työhyvinvoinnista ja omien voimavarojen lisäämisestä kiinnostuneille.

Haluatko voida työssäsi paremmin? Aloittaa työviikko innolla ja jaksaa työn jälkeen nauttia myös vapaa-ajasta? Positiivisen psykologian harjoituksilla voit vaikuttaa työssä jaksamiseesi!

Työn imua voit lisätä mm. luonteenvahvuuksien tuntemisella, myönteisten tunteiden lisäämisellä ja merkityksellisyyden löytämisellä niin työ kuin vapaa-aikana. Myötätunnon vahvistaminen ja myönteinen ilmapiiri lisäävät tutkitusti työntekijöiden hyvinvointia ja samalla kasvattavat työntekijöiden sitoutumista sekä johtavat parempiin työsuorituksiin. Hyvinvoivat työntekijät luovat hyvinvoivan työyhteisön!

Tämä koulutus sopii niin yksityisyrittäjille, pienyrityksille kuin isommille työyhteisöille. Olet sitten opettaja, toimistotyöntekijä, hieroja tai toimitusjohtaja - tämä sopii kaikille ammattiryhmille.

Koulutuspäivässä paneudutaan mm. seuraaviin seikkoihin: 
-Kuinka lisätä työnimua ja työssä jaksamista?
-Miten pitää huolta aivoista työpäivän aikana?
-Luonteenvahvuudet apuna työelämässä
-Merkityksellisyyden tunteen eteenpäinvievä voima
-Mikrotauot ja muut henkisten akkujen lataajat
-Työpaikan positiivisen psykologian voimavarapankki

Koulutukseen osallistujat saavat myös kukoistava työntekijä -vihkon, jossa tietoa ja harjoituksia jatkotyöskentelyä varten.

Klo 9.00-9.30 Ilmoittautuminen
Klo 9.30-11.15 Luento I
Klo 11.15-12.00 Lounastauko
Klo 12.00-13.45 Luento II
Klo 13.45-14.00 Kahvi
Klo 14.00-15.30 Luento III

Positive psychology practitioner, TM Tiia Trogen

Tiia Trogen on koulutukseltaan teologian maisteri, teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä Ilo olla yhdessä! ™ – positiivisen kasvatusmenetelmän kehittäjä. Tämän lisäksi Tiia on Positive psychology practitioner. Tutustu Tiiaan www.positiivinenkasvatus.fi

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, puh. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

185 e (sis. kahvin ja materiaalin). Etelä-Savon Kauppakamarin jäsenille koulutuksen hinnasta 10 % alennus, muista mainita ilmoittautuessasi jäsenyydestä.

18.09.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 9.9.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.