Positiivinen CV. VERKKOKOULUTUS

Opetus ja kasvatus

13.04.2021 10:00 - 15:00

Koulutuksesta tehdään tallenne, tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa. Mikäli et pääse osallistumaan online-koulutukseen, voit tilata itsellesi tallenteen sähköpostilla koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi

Verkkokoulutus

Nyt keskiöön otetaan oppilaiden vahvuuksien tunnistaminen! Tule mukaan oppimaan positiivista, vahvuuksille rakentuvaa pedagogiikkaa ja hyödyntämään Positiivisen CV:n mahdollisuuksia!

Koulutuspäivän aikana saat ymmärryksen positiivisen pedagogiikan teoriasta ja uusimmista tieteellisistä painotuksista hyvinvoinnille ja oppimiselle perusopetuksessa.

Koulutuspäivän sisältö

  • Mitä on positiivinen kasvatus?
  • Miten rakennetaan myönteinen kehä jokaisen lapsen ja nuoren elämässä?
  • Mikä on Positiivinen CV ja kuinka sen voi ottaa käyttöön oman lapsen ja nuoren kanssa?
  • Miten rakennetaan myötätuntoinen kasvatus ja opetuskulttuuri, jossa kukoistaa myös myötätunnon voima?
  • Mitä yhä kasvava tutkimustieto kertoo lasten onnellisuudesta?

Lisäksi päivän aikana sivutaan seuraavia teemoja:

  • Mitä tarkoitetaan luonteenvahvuuksilla
  • Positiivisten emootioiden voima
  • Myönteisyyden voima kohtaamisessa 
  • Oikea-aikaisen palautteen merkitys

klo 10-10.05 päivän aloitus, tervetulosanat
klo 10.05-11.30 luento osa I
klo 11.30-12.00 tauko
klo 12.00-13.15 luento osa II
klo 13.15-13.30 tauko
klo 13.30-15.00 luento osa III

Kouluttaja tohtorikoulutettava, KM Kaisa Vuorinen.

Kaisa on positiivisen psykologian moniosaaja, opettaja ja ”Positiivinen CV” idean äiti. Kaisan luento keskittyy positiivisen kasvatuksen teoriaan, monipuolisiin käytännön ratkaisuihin ja niiden jalkauttamiseen jokaisen meidän arkipäivään. Positiivinen kasvatus tutkii mm. lasten ja nuorten hyvinvointia, onnellisuutta ja hyvää elämää sekä oppimista edistäviä tekijöitä. Positiivisen kasvatuksen tarkoituksena on aktiivisesti havaita jokaisen potentiaali ja mahdollisuudet haasteista huolimatta. Parhaillaan Kaisa tekee väitöstutkimusta ihmisten vahvuuksista, jokaisen potentiaalin löytämisestä sekä myötätunnon voimasta.

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutukseen otetaan 300 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikkelin kesäyliopisto yhteistyössä Itä-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

06.04.2021 mennessä