Pilvipalvelut osana iOS-älylaitteen käyttöä

Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

08.05.2023 15:15 - 16:45

Ajankohta ma 8.5. klo 15.15-16.45 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden (iPhone ja iPad) käyttöön.  

Koulutuksessa opit ottamaan käyttöön pilvipalvelu (iCloud) ja opit tallentamaan pilveen mm. yhteystiedot, kalenteri ja kuvat). Perehdyt Apple ID:n käyttöön, tietoturvaan ja App Storen käyttöön. 

iCloud-pilvipalvelun käyttäminen

  • pilvipalvelun käyttöönottaminen
  • tellentaminen pilveen
  • Aple ID:n käyttö
  • tietoturva
  • App Storen käyttö

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa iCloud-pilvipalvelun käytöstä ja harjoittelet pilvipalvelun käyttöä. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (iPhone tai IPad).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

30.04.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 30.4.2023 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun.