Osakesijoittamisen peruskurssi -verkkokoulutus

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

17.03.2022 18:00 - 07.04.2022 19:30

torstaisin 17.3., 24.3., 31.3., 7.4.2022 klo 18.00-19.30

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Zoom-livevideoyhteys). Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kuukauden ajan koulutuksen jälkeen.

Kurssi antaa hyvät lähtökohdat omatoimisen osakesäästämisen aloittamiseen. Ennakko-osaamista osakesäästämisestä ei tarvita, mutta olisi hyvä jos sijoittamisen perusasiat olisivat ennestään osittain tuttuja.

Oletko joskus miettinyt miten käytännössä ostetaan ja myydään suoria osakkeita? Miten löydetään mielenkiintoisia kohteita, ja mitä pitää huomioida osakesalkkua rakentaessa? Ja kun osakkeet on hankittu, miten kannattaisi salkkua hoitaa ja seurata? Silloin tämä kurssi on juuri sinua varten!

  • Luento 1 (17.3.): Millaista on sijoittaa suoriin osakkeisiin, ja mitä tulee tietää osakkeista?
  • Luento 2 (24.3.): Miten pörsseissä käydään kauppaa, ja mitä tapahtuu pörsseissä?
  • Luento 3 (31.3.): Miten yhtiöitä hinnoitellaan?
  • Luento 4 (7.4.): Miten hallitaan salkkua ja riskejä? Mistä tietoa?

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen. Hänellä on 16 vuoden pankkitausta ja omakohtaista aktiivista osakesijoituskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Kolmen vuoden aikana hän on kouluttanut jo yli 5000 henkilöä. Palaute on ollut erinomaista. Varsinkin hänen käytännönläheinen ja huumorilla piristetty esitystapansa on saanut runsaasti kiitosta. Svenne osaa selittää vaikeatkin asiat yksinkertaisella tavalla.

Kouluttajan kursseista sanottua:

  • ”Kouluttajalle terveisiä, että hän oli erittäin selväsanainen ja selkeillä esimerkeillä sai ”tavallisenkin” ihmisen ymmärtämään hyvin. Opintoaineistosta myös kiitosta.”
  • ”Mielenkiintoinen koulutus ja asiansa osaava kouluttaja.  Näitä lisää. KIITOS.”
  • ”Kouluttaja oli oman alansa asiantuntija. Kouluttaja esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi ja materiaali oli hyvä. Zoom työkaluna oli hyvä ja toimiva.”
  • ”Svennen perehtyneisyys ja kyky välittää tietoa muille oli hyvää, tekniikka toimi hyvin.”
  • ”Opetus oli kiinnostava ja motivoiva. Opettaja on mukaansatempaava ja opetustyyli selkeä. Sopivasti huumoria mukana. Opetusmateriaalit ja opettajan käytännön esimerkit olivat hyvät.”
  • ”Kouluttaja osasi kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Lisäksi se että kurssiin pystyy palaamaan tallenteen muodossa vielä uudelleen antaa mahdollisuuden kerrata uusia asioita ihan eri tavalla kuin perinteisellä luennolla.”

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa.

85 €

15.03.2022 mennessä

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Mikäli perut ilmoittautumisen 2.3.2022 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.