Osakesijoittamisen peruskurssi. VERKKOKOULUTUS

Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Markkinointi, talous ja yrittäjyys

04.03.2021 18:00 - 25.03.2021 19:30

torstaisin 4.3., 11.3., 18.3. ja 25.3.2021 klo 18.00-19.30.

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Zoom-livevideoyhteys). Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Verkkokoulutus

Kurssi antaa hyvät lähtökohdat omatoimisen osakesäästämisen aloittamiseen. Ennakko-osaamista osakesäästämisestä ei tarvita, mutta olisi hyvä jos sijoittamisen perusasiat olisivat ennestään osittain tuttuja.

Oletko joskus miettinyt miten käytännössä ostetaan ja myydään suoria osakkeita? Miten löydetään mielenkiintoisia kohteita, ja mitä pitää huomioida osakesalkkua rakentaessa? Ja kun osakkeet on hankittu, miten kannattaisi salkkua hoitaa ja seurata? Silloin tämä kurssi on juuri sinua varten!

  • Luento 1 (4.3.): Millaista on sijoittaa suoriin osakkeisiin, ja mitä tulee tietää osakkeista?
  • Luento 2 (11.3.): Miten pörsseissä käydään kauppaa, ja mitä tapahtuu pörsseissä?
  • Luento 3 (18.3.): Miten yhtiöitä hinnoitellaan?
  • Luento 4 (25.3.): Miten hallitaan salkkua ja riskejä? Mistä tietoa?

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen. Hänellä on 16 vuoden pankkitausta ja omakohtaista aktiivista osakesijoituskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Kolmen vuoden aikana hän on kouluttanut jo yli 5000 henkilöä. Palaute on ollut erinomaista. Varsinkin hänen käytännönläheinen ja huumorilla piristetty esitystapansa on saanut runsaasti kiitosta. Svenne osaa selittää vaikeatkin asiat yksinkertaisella tavalla.

Kouluttajan kursseista sanottua:

  • ”Kouluttajalle terveisiä, että hän oli erittäin selväsanainen ja selkeillä esimerkeillä sai ”tavallisenkin” ihmisen ymmärtämään hyvin. Opintoaineistosta myös kiitosta.”
  • ”Mielenkiintoinen koulutus ja asiansa osaava kouluttaja.  Näitä lisää. KIITOS.”
  •  ”Kouluttaja oli oman alansa asiantuntija. Kouluttaja esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi ja materiaali oli hyvä. Zoom työkaluna oli hyvä ja toimiva.”
  • ”Svennen perehtyneisyys ja kyky välittää tietoa muille oli hyvää, tekniikka toimi hyvin.”
  • ”Opetus oli kiinnostava ja motivoiva. Opettaja on mukaansatempaava ja opetustyyli selkeä. Sopivasti huumoria mukana. Opetusmateriaalit ja opettajan käytännön esimerkit olivat hyvät.”
  • ”Kouluttaja osasi kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Lisäksi se että kurssiin pystyy palaamaan tallenteen muodossa vielä uudelleen antaa mahdollisuuden kerrata uusia asioita ihan eri tavalla kuin perinteisellä luennolla.”

Mikkelin kesäyliopisto yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa.

79 €

03.03.2021 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut ilmoittautumisen 18.2.2021 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.