Organisaatioiden johtaminen 3 op (UEF)

01.08.2024 00:00 - 30.07.2025 00:00

Opintojaksolla käsitellään organisaatioiden johtamisen ja toiminnan keskeisiä osa-alueita. Opintojakso keskittyy johtamisen perusteisiin ja peruskäsitteisiin. Opintojaksolla hyödynnetään ajankohtaista johtamisuutisointia ja yhdistellään johtamisen teoriaa käytännön esimerkkeihin.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

  • osaa kertoa johtamisen peruskäsitteistä ja niiden sisällöstä
  • osaa tunnistaa strategian vaikutuksen organisaatioiden johtamiseen
  • osaa yhdistää johtamisen teoriaa ja käytäntöjä

Verkko-opinnot; opintojaksolla edetään tehtävä kerrallaan. Opintojakso sisältää mm. videoluentoja, tekstejä ja erilaisia tehtäviä. Voit tehdä opintojaksoa haluamassasi aikataulussa, opintojakson lopputehtävä arvioidaan aina kerran kuukaudessa.Opintojakso on suoritettavissa koko lukuvuoden ajan.

85 €. Hinta sisältää Mikkelin kesäyliopiston maksun ja Itä-Suomen avoimen yliopiston opintojaksokohtaiset maksut yhteensä 36 €.

03.11.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko opintomaksun riippumatta siitä onko rekisteröitymistä tehty opintojaksoille Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen tehdään aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).