Omakuva! - Omakuva työvälineenä itsetuntemukseen

Kulttuuri ja hyvinvointi

15.05.2020 17:00 - 16.05.2020 16:00

Pe-la 15.–16.5.2020, pe 17–20, la 10–16, 12 t

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Omakuvan löytyminen on muutakin kuin peilikuva. 

Lähde ratkaisukeskeisessä hengessä matkalle itsetuntemuksen tielle.

Löydä salliva, hyväksyvä katse!

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa itsetuntemustaan ja löytämään voimavaroja uudella tavalla. Tule mukaan oppimaan itsestäsi uutta!

Omakuvan löytyminen ei välttämättä tarkoita peilistä tai valokuvasta jäljentämistä, se voi olla paljon muutakin.

Lähde luottamuksellisessa ilmapiirissä, ratkaisukeskeisessä hengessä matkalle itsetuntemuksen tielle.

Kurssilla käytetään kuvataiteen menetelmiä, mutta mitään ei tarvitse osata ennalta. Kiinnostus asiaan riittää!

Voimaannu huomatessasi, että voit antaa itsellesi luvan olla juuri sitä, mitä sillä hetkellä olet.

Kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataide-terapeutti Sonja Harala

Sonja Harala on imatralainen kuvataiteilija, joka valmistui kuvataideterapeutiksi vuonna 2016. Harala työskentelee Etelä-Karjalan lisäksi myös muualla Suomessa, kouluttaen ja pitäen toivottuja ratkaisukeskeisen kuvataideterapian kursseja.  ”Rehellisyys, aitous ja keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia arvojani.” Sonja painottaa työskentelyssään, että ”mitään ei tarvitse osata ennalta. Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, vaan käyttää sitä työkaluna. En arvostele, enkä arvioi, sinä olet oman työsi tulkitsija.”

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

195 e (sis. tervetulokahvin)

03.05.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 3.5.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.