Omaa musiikkia BandLabilla! -viikonloppukurssi verkossa

Opetus ja kasvatus , Kulttuuri ja hyvinvointi , Kielet ja viestintä

16.09.2023 10:00 - 17.09.2023 14:00

Viikonloppukurssi la-su 16.-17.9.2023, la klo 10-14 ja su klo 10-14.

Verkossa (Teams)

Haluatko oppia tekemään musiikkia tietokoneella? Tule mukaan kahden päivän kurssille (Teams), jolla pääset harjoittelemaan oman musiikin tekemistä ilmaisella BandLab-ohjelmalla (https://www.bandlab.com).

Tämä matalan kynnyksen kurssi sopii jokaiselle oman musiikin tekemisestä haaveilevalle – olitpa jo biisejä työstänyt tai aivan uuden projektin edessä! Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opintoja.

Koulutus on suunnattu kaikille oman musiikin tekemisestä haaveileville tai sitä suunnitteleville! Kurssi sopii myös mainiosti kerho-, leiri- tai ohjaustehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää osaamistaan musiikin saralla. Osallistumiseen ei vaadita aiempaa kokemusta tai musiikin opintoja.

Vinkki: Jos sinulla on valmis biisi, josta haluaisit tehdä demon, voit työstää sitä kurssilla! Yhtä hyvin voit aloittaa kurssilla aivan uuden musiikkiprojektin – ei siis haittaa, vaikka et olisi koskaan ennen säveltänyt mitään!

Tässä koulutuksessa

  • harjoittelemme musiikin tekemistä ilmaisella BandLab-ohjelmalla (https://www.bandlab.com)
  • tutustumme erilaisiin rumpubiitteihin ja sointuihin
  • perehdymme musiikinteko-ohjelman perustoimintoihin.

Kurssista saat paljon hyötyä, vaikka suunnittelisit myöhemmin käyttäväsi jotakin toista DAWia (digital audio workstation), sillä samat lainalaisuudet toistuvat muissakin musiikinteko-ohjelmissa.

Kurssilla tarvitset oman padin tai tietokoneen, ja myös kuulokkeista voi olla hyötyä.

MM, musiikkipedagogi, artisti, biisintekijä Sofi Meronen

Sofi Meronen on Sibelius-Akatemiassa musiikin maisteriksi (pääaine musiikkikasvatus) opiskellut artisti. Sofin sooloprojekti Sofi Merone:n debyytti-EP julkaistiin keväällä 2023, ja vuonna 2013 perustettu feelswithcaps-yhtye on muun muassa esiintynyt Flow-festivaaleilla ja heidän musiikkiaan on kuultu Netflixin Tiny Pretty Things -sarjassa. Sofi on myös toiminut pianonsoiton, laulun ja laulunkirjoituksen opettajana yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi hän toimii lauluntekijänä muille artisteille sekä kouluttaa erilaisilla musiikki- ja biisintekokursseilla.

Palautetta Sofin aiemmilta kursseilta:

"Opettaja onnistui luomaan innostuksen kipinän ja koko porukka teki parhaansa.
Oppia tuli rutkasti enemmän, kuin uskalsi odottaa. Rima ohjelman kotikäyttöön taisi poistua kokonaan.’’
‘’Opettajan ammattitaito ja asenne olivat kiitettäviä.’’
‘’Hieno kurssi!’’

Kurssille otetaan max. 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

155 €

10.09.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 10.9.2023 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).