Sopeudu muuttuneeseen arkeen – kasvata psykologista pääomaasi. VERKKOKOULUTUS

08.12.2020 12:00 - 15:45

tiistai 8.12.2020, klo 12.00–15.45

Verkossa

Hyvinvointi muuttuneessa arjessamme on monen tekijän summa!

  • Miten voimme huolehtia omasta jaksamisesta?
  • Kuinka tukea toisia esimiehenä, kollegana, perheenjäsenenä tai ystävänä muuttuneessa arjessamme?

Koulutus soveltuu kaikille, joita epävarmuus, uudet rajoitteet ja toimintatavat muuttuneessa arjessamme huolestuttavat tai jotka, joutuvat kohtaamaan epävarmuutta työssään. Koulutuksesta hyötyvät erityisesti henkilöt, joiden tehtäviin kuuluu esimiehinä tai kollegoina tsempata alaisia tai työkaverista jaksamaan korona-ajassa. 

Korona vaikuttaa monin tavoin työhömme, vapaa-aikaamme ja ihmissuhteisiimme. Koronapandemia on haastanut meidät kaikki kohtamaan epämiellyttäviä ja negatiivisia tunteita, joihin reagoimme hyvin yksilöllisillä tavoilla.  


Omat ja toisten reaktiot voivat tuntua hämmentäviltä: miten asioihin pitäisi suhtautua, miten kohdata toisten huoli tai miten tukea toisia ihmisiä esimiehenä, kollegana, ystävänä, perheenjäsenenä tai työyhteisönä? Miten huolehtia myös omasta hyvinvoinnista?
Omaa kykyä selviytyä ja sietää itselle epämieluisia asioita voi harjaannuttaa. Tunnistamalla mieltä kuormittavia tekijöitä, voidaan niihin etsiä ratkaisuja sekä löytää tasapainottavia asioita, jotka edistävät hyvinvointiamme.


Koulutuksen tavoite on lisätä luottamusta omiin luontaisiin kykyihin ja taitoihin selvitä elämän haasteista. Valmentavalla otteella toteutettavasta koulutuksesta saat vinkkejä, kuinka kohdata omia ja kanssaihmisten moninaisia reaktioita kuormittavissa tilanteissa.

  • Hyvinvointi on monen asian summa − teetkö itsellesi oikeita asioita?
  • Opi hallitsemaan ikäviä ajatuksia − epävarmuus, stressi yms. negatiivisten tunteiden ja ajatusten säätely ja myönteisten tunteiden ammentaminen
  • Turvallisuuden tunteen vahvistaminen vaikuttaa hyvinvoinnin kokemukseemme
  • Säilytä hallinnan ja selviytymisen tunne työkuormasta huolimatta − miten autat itseäsi?
  • Optimismia voi opetella − optimistinen ajattelu rauhoittaa ja auttaa löytämään ratkaisuja
  • Vastoinkäymisten sietäminen ja omien voimavarojen tunnistaminen, psykologinen pääoma eli henkinen kestävyys

Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, työnohjaaja STOry, KM, AmO Tuula Kämäräinen, Human Datum

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

105 € sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin.

26.11.2020 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua 26.11.2020 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko kurssimaksun.