Yrittäjän musta vyö – miten tehostan yritystoimintaa? VERKKOKOULUTUS

11.11.2020 09:00 - 16:00

Verkkokoulutus

Tässä koulutuksessa saat vinkit oman yritystoimintasi tehostamiseen!

Koulutuksessa huomioidaan myös koronapandemian vaikutukset asiakkaiden ostokäyttäytymiseen ja -prosesseihin.

Koulutus soveltuu mikroyrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Lean-ajattelun lähtökohta on parantaa yritysten tuottavuutta poistamalla erilaisia turhia ja tuottamattomia toimintoja.

Tässä koulutuksessa saat valmiuksia muuttaa yritystoimintaasi tehokkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi. Toiminnan tehostaminen ei riipu toimialasta, yrityksen sijainnista eikä yrityksen koosta.

Koronapandemia vaatii yrityksiltä uudenlaista muutoksen hallintaa. Muutokset liittyvät asiakkaiden ostoprosessien pysähtymiseen ja niiden vaikutuksiin. Lisäksi ostoprosessit itsessään muuttuvat, joten on oleellista ymmärtää ostoprosessien muuttumista. Myös asiakkaiden ostokriteerit muuttuvat, joko tilapäisesti tai pysyvästi. Miten yritys voi hyödyntää ostokriteerien muutoksen omaksi kilpailuvaltiksi. Koronapandemia tuo ”jatkuvan muutoksen” yritysten arkeen. Oppimisen nopeudesta muodostuukin uusi kilpailuvaltti.

Koulutuksessa opit taklaamaan pienyrittäjän yleisempiä ongelmia. Koulutuksessa luodaan pohjaa yrityksen liiketoiminnan eri alueiden jatkuvalle kehittämiselle.

Koulutuksen jälkeen osallistuja:

 • osaa monipuolisesti tehostaa omaa toimintaansa
 • osaa hyödyntää markkinoilla tapahtuvat muutokset omaksi kilpailueduksi mahdollisimman nopeasti
 • osaa tehostaa myyntiään, etenkin tarjousten voittoprosenttia

 • Miten korona muutti ja muuttaa jatkossa asiakkaan ostokäyttäytymistä ja -prosesseja?
 • Mikä on tuotteesi lisäarvo asiakkaalle?
 • Kuinka suojaudun kilpailijoita vastaan?
 • Kuinka opin virheistä ja menestyksistä?
 • Kuinka voita enemmän tarjouksia?
 • Kuinka tehostan yrityksen toimintaa?
 • Kuinka hallitsen omaa ajankäyttöä?
 • Kuinka tuotteista innovaatioita?

Yrittäjä, toimitusjohtaja, Lean-myynnin pioneeri, TkL, Antti Leijala, UltraLeanBusiness Oy.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

295 € sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin ja Ultra Lean Business, yrittäjän musta vyö -kirjan ja osallistumistodistuksen.

01.11.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 1.11.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko koulutusmaksun.