Minustako yrittäjä? -infowebinaari

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

12.09.2023 17:00 - 18:00

Webinaari (Zoom)

Kiinnostaako yrittäjyys, mutta oman yritystoiminnan käynnistäminen jännittää, jopa pelottaa?

Tule mukaan Minustako yrittäjä? -maksuttomaan infowebinaariin tiistaina 12.9. klo 17-18. Tässä infowebinaarissa avataan lokakuussa käynnistyvän Asiantuntijasta yrittäjäksi -koulutuksen sisältöä!

Ilmoittautuminen maksuttomaan infowebinaariin 11.9. mennessä tästä linkistä.

Lokakuussa käynnistyvä Asiantuntijasta yrittäjäksi -koulutus sisältää kolme teemoitettua webinaaria, joissa kussakin paneudutaan konkreettisiin yrittäjyystietoihin ja -taitoihin. Webinaarisarjassa lähdetään liikkeelle yrityksen liikeideasta, ja jatketaan yrityksen käynnistämiseen liittyvien kysymysten kautta kannattavuuden ja myynnin pohdintaan. Näistä teemoista muodostuu myös hyvän yrityksen kivijalka. Koulutuksen aikana saat omaan käyttöösi myös käteviä työpohjia, joita voit halutessasi hyödyntää oman liikeideasi suunnittelussa.

Kaikki omasta yrittäjyydestä ja yritystoiminnasta haaveilevat, sitä suunnittelevat sekä yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tämä infowebinaari tutustuttaa sinut Asiantuntijasta yrittäjäksi -koulutukseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 YTM, opettaja, yrittäjä Sanna Olshin, Starttivalmennus Oy.

Sanna Olshin on eräs Suomen kokeneimmista ja inspiroivimmista yrittäjyyden kouluttajista. Hän on kouluttanut 20 vuoden aikana yli 4000 yrityksen perustajaa ja kasvu- ja kehittymishaluista pienyrittäjää. Lisäksi Sanna on kouluttanut satoja opettajia yrittäjyyskasvatukseen, kirjoittaa yhtä Suomen luetuimmista yrittäjyysblogeista ja toimii asiantuntijayrittäjänä itsekin.

Maksuton

11.09.2023 mennessä