Mikroyrittäjyyden opintokokonaisuus 25 op (OY)

Markkinointi, talous ja yrittäjyys, avoin

02.09.2024 00:00 - 08.06.2025 00:00

Tämä verkko-opintoina suoritettava opintokokonaisuus tarjoaa kattavat ja ajantasaiset tiedot mikroyrittäjyydestä, ja se sopii niin yrittäjille kuin aiheesta kiinnostuneille. 

Opinnot soveltuvat mikroyrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, freelancereille, yritysneuvojille ja muille yritysten asiantuntija- ja kehittämistehtävissä toimiville sekä aluekehittämisen asiantuntijoille.

Opintojaksoilla pääset perehtymään mikroyritysten tämän päivän käytännön haasteisiin sekä samalla kehittämään niihin ratkaisua. Jaksojen teemat tutustuttavat sekä liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuuksiin että mahdollisiin menestyksen esteisiin ja riskeihin. 
Opintokokonaisuuden suorittaminen suositellaan aloitettavaksi Mikroyrittäjyyden perusteet -kurssista , jonka jälkeen voit edetä haluamassasi järjestyksessä.

Opintokokonaisuus muodostuu seuraavista opintojaksoista. 

Pakollinen opintojakso:
Mikroyrittäjyyden perusteet 5 op 

Valitse seuraavista 4 jaksoa:
Mikroyritykset muuttuvissa toimintaympäristöissä 5 op 
Digitaalinen myynti ja markkinointi mikroyrityksissä 5 op 
Ketterä johtaminen mikroyrityksissä 5 op 
Vastuullisuudella tulosta 5 op 
Yritysten kasvunhallinta 5 op 

Ilmoittautuminen kokonaisuuteen tarkoittaa 25 op:n laajuutta, jolloin kokonaisuuteen kuuluu viisi opintojaksoa kuudesta jaksosta (pakollinen aloitusjakso sekä neljä valittavaa jaksoa viidestä).

250 €

21.08.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 21.8.2024 mennessä. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen perimme koko hinnan riippumatta siitä onko rekisteröitymistä tehty opintojaksoille Oulun avoimeen yliopistoon. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen tehdään aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).