Luovuus voimavaraksi - ratkaisukeskeinen kuvataideterapia työvälineeksi

06.09.2019 17:00 - 12.10.2019 17:00

Pe-la 6.-7.9., pe-la 20.-21.9. ja pe-la 11.-12.10.2019, perjantaisin klo 17-20 ja la 10-17.

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Avaa mielesi leikillisyydelle ja luovuudelle! Taidetyöskentelyn kautta saat uusia elämyksiä ja raikkaita näkökulmia askarruttaviin asioihin. Tähän koulutukseen voi tulla jokainen – aiempaa kokemusta taidetyöskentelystä ei tarvita! Sinä olet oman työsi tulkki!

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat löytää oman luovuutensa ja avata sitä, parantaa itsetuntemustaan sekä lisätä omaa jaksamistaan kuvatyöskentelyn keinoin.

Tämän koulutuksen aikana tutustut piirtämisen, maalaamisen, muovailun ja muun kuvailmaisun avulla omiin unelmiisi ja vahvuuksiisi, tunteisiisi ja muistoihisi. Koulutus tutustuttaa sinut taideterapiaan ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Kuvallisen työskentelyn kautta saat elämyksiä ja oivalluksia sekä uusia näkökulmia asioihin, omaan itseesi, ihmissuhteisiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Ratkaisukeskeisyys ja myönteisten ajatusmallien pohdinta ovat tärkeä osa koulutusta.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä – kiinnostus ja avoin mieli leikillisyydelle ja luovuudelle riittävät!

Koulutuksessa käytetään omia välineitä, näistä saat erillisen luettelon vahvistuskirjeen mukana ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Koulutukseen hankitaan myös perusmateriaaleja yhteiseen käyttöön, ja nämä materiaalit sisältyvät koulutuksen hintaan.

Kun sanallinen ilmaisu ei riitä tai tuntuu hankalalta, toimii taidetyöskentely keskustelun avaajana!

Kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti Sonja Harala.

Sonja Harala on imatralainen kuvataiteilija, joka valmistui kuvataideterapeutiksi vuonna 2016. Harala työskentelee Etelä- Karjalan lisäksi myös muualla Suomessa, kouluttaen ja pitäen toivottuja ratkaisukeskeisen kuvataideterapian kursseja.  ”Rehellisyys, aitous ja keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia arvojani.” Sonja painottaa työskentelyssään, että ”mitään ei tarvitse osata ennalta. Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, vaan käyttää sitä työkaluna. En arvostele, enkä arvioi, sinä olet oman työsi tulkitsija.”

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

295 e (sis. tervetulokahvin).

25.08.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 23.8.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.