Luovuus voimavaraksi – viikonlopun intensiivikurssi

Kulttuuri ja hyvinvointi

04.09.2020 17:00 - 05.09.2020 17:00

4.–5.9.2020, pe klo 17–20 ja la 10–17, (12 t).

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Tule tutustumaan kuvataideterapeuttisiin työmenetelmiin tämän johdantokurssin avulla!
Tähän koulutukseen voi tulla jokainen – aiempaa kokemusta taidetyöskentelystä ei tarvita.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat löytää oman luovuutensa ja avata sitä, parantaa itsetuntemustaan sekä lisätä omaa jaksamistaan kuvatyöskentelyn keinoin.

Tämän koulutuksen aikana tutustut kuvataideterapeuttisiin menetelmiin.

Viikonloppukurssin aikana pääset tutustumaan lähemmin ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja kuvataideterapeuttisiin työmenetelmiin. Mitään ei tarvitse osata ennalta, kiinnostus ja uteliaisuus asiaan riittää. Tämä kurssi sopii kaikille, ja tätä voi soveltaa moneen – Sinä päätät!

Kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti Sonja Harala.

Sonja Harala on imatralainen kuvataiteilija, joka valmistui kuvataideterapeutiksi vuonna 2016. Harala työskentelee Etelä- Karjalan lisäksi myös muualla Suomessa, kouluttaen ja pitäen toivottuja ratkaisukeskeisen kuvataideterapian kursseja.  ”Rehellisyys, aitous ja keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia arvojani.” Sonja painottaa työskentelyssään, että ”mitään ei tarvitse osata ennalta. Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, vaan käyttää sitä työkaluna. En arvostele, enkä arvioi, sinä olet oman työsi tulkitsija."

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

195 e.

23.08.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 23.8.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.