Luovan kirjoittamisen viikonloppukurssi

Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Sosiaali ja terveys , Opetus ja kasvatus , Kulttuuri ja hyvinvointi , Kielet ja viestintä

12.04.2024 17:00 - 13.04.2024 15:00

Viikonloppukurssi pe-la 12.-13.4.2024, pe klo 17-20 ja la klo 9-15 (10 t) 

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli

Tule mukaan kirjoittamaan! Tämä matalan kynnyksen kirjoittajakurssi on suunnattu kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille. 

Aikaisempaa kirjoittajakokemusta ei tarvita, mutta kurssilla myös kokeneemmat kirjoittajat pääsevät edistämään omaa luovaa kirjoittamistaan! Sinulla on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palautteeseen omasta tekstistäsi.
 

Koulutus on suunnattu kaikille luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneille, niin kirjoittamisen alkutaipaleella oleville kuin jo pidemmälle ehtineille kirjoittajille. Ei väliä, oletko vasta-alkaja vai kokeneempi konkari – tältä kurssilta saat varmasti uusia oivalluksia ja inspiraatiota omaan kirjoitustyöhösi.

Tässä koulutuksessa

  • perehdyt luovaan kirjoittamiseen sekä sen eri lajityyppeihin
  • pääset syventymään elämäkerrallisen kirjoittamisen ja muistelmien maailmaan
  • pohditaan yhdessä, miten kirjoittamisessa voi lähteä liikkeelle
  • saat apua kirjoittamisen esteistä eroon pääsemiseksi ja näin vapautat omaa luovaa kirjoittamistasi
  • saat tietoa kirjoittamisen apuvälineistä ja tutustut erilaisiin oheismateriaaleihin, kuten kirjoittaja-oppaisiin ja kaunokirjallisuuteen, joita voit ottaa yölainaan
  • pääset kirjoittamaan omasta elämästä sekä työstämään monipuolisesti erilaisia kirjoitusharjoituksia
  • saat henkilökohtaisen palautteen tekstistäsi, jonka palautat joko ennen kurssia tai kurssin aikana (tuotettu teksti max 10 liuskaa/kurssilainen).

Kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen


Kuva: Otto Virtanen

Aiemmin Taijan kurssilta saatua palautetta: 

”Taija Tuominen on oikea superkouluttaja. Hän on positiivisesti innostava, selkeäsanainen ja tarkasti analysoiva.”
    
”Olen kirjoittanut koko ikäni ilman koulutusta. Nyt sain ensimmäisen koulutuksen, joten hyödyntäminen alkakoon!”
    
”Ja taas tuli lisäintoa ja kannustusta omaan kirjoittamiseeni.”

”Taija on taiturimainen kirjoittamisen ja kirjallisuuden osaaja. Vakuuttava ja antaa palautteen kunnioittavasti kirjoitusharjoituksista, niistä on helppo oppia.”
 

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutuksesta lisätietoja antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi

195 €

02.04.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 2.4.2024 mennessä. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai jos peruutus tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).