Luovan kirjoittamisen kurssi – Intoa ja inspiraatiota!

Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Sosiaali ja terveys , Opetus ja kasvatus , Kulttuuri ja hyvinvointi

10.03.2023 17:00 - 11.03.2023 15:00

Viikonloppukurssi pe-la 10.-11.3.2023, pe klo 17-20 ja la klo 9-15 (10 t)

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli

Tule hakemaan iloa, intoa ja inspiraatiota omaan kirjoittamiseesi!

Tämä matalan kynnyksen kurssi tutustuttaa sinut mm. proosaan ja lyriikkaan sekä antaa vinkkejä elämänkertakirjoittamiseen. Kurssilla tapaat myös muita kirjoittamisesta kiinnostuneita – tule viettämään mukava viikonloppu kuunnellen, kirjoittaen ja keskustellen!

Koulutus on suunnattu kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille: vasta-alkajille ja kirjoittamisesta vasta haaveileville kuin myös kirjoittamista jo harrastaville, pöytälaatikkokirjoittajille ja kokeneemmille kirjoittajille.

Kurssilla tutustut luovaan kirjoittamiseen ja kirjoittamisen eri lajityyppeihin, kuten proosaan ja lyriikkaan sekä pääset syventymään elämäkerrallisen kirjoittamisen maailmaan.

Kurssin aikana työstät erilaisia kirjoitusharjoituksia ja saat vinkkejä siitä, kuinka kirjoittamisen esteistä pääsee eroon. Ja totta kai tällä kurssilla kirjoitetaan!

Pääset kurssin aikana myös tutustumaan runsaaseen kirjoittamisen oheismateriaaliin sekä omaa kirjoittamistasi hyödyttävään aineistoon (kirjoittamisoppaisiin, kaunokirjallisuuteen, elämäkertoihin), joita voit myös ottaa yölainaan.

Lisäksi saat omaksi Taijan julkaiseman kirjoittamisoppaan!

Kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen.


Kuvaaja Otto Virtanen

Taija Tuominen on palkittu ja pidetty hämeenlinnalainen luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjailija. Tuominen on myös palkittu kahdesti J.H. Erkon novellikilpailussa. Lisäksi hän on saanut Elämäntarina-yhdistyksen Elämänmalja-palkinnon v. 2017. Tuomisen läpimurtoteos oli hänen esikoisromaaninsa Tiikerihai (v. 2000), joka perustui kirjailijan omiin lapsuuden ja nuoruuden kokemuksiin. Kaikkiaan Taija Tuominen on julkaissut yhdeksän teosta, joista tuorein on v. 2019 ilmestynyt Kuningaskobra.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu

Koulutuksesta lisätietoja antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi

155 €

23.02.2023 mennessä

Voit perua ilmoittautumisen maksutta 23.2.2023 mennessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun.