Lapsen rauhoittumisen tukeminen! – Työkaluja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymisen vahvistamiseen! VERKKOKOULUTUS

Opetus ja kasvatus

09.02.2021 12:00 - 16:00

9.2.2021, klo 12.00-16.00

Verkossa (Teams).

Lasten levottomuudesta ja keskittymisvaikeuksien lisääntymisestä puhutaan paljon. Haluatko oppia tukemaan lapsen rauhoittumista ja tunnekehoyhteyden vahvistumista?

Koulutus sopii alakoulun opettajille, päiväkotien ja päiväkerhojen työntekijöille, harrastusohjaajille, vanhemmille sekä kaikille rauhoittumistaidoista kiinnostuneille.  

Haluatko saada konkreettisia keinoja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen?

Elämä on hektistä ja lasten on toisinaan vaikea pysähtyä ja rauhoittua. Lapset menevät helposti ylikierroksille ja tällöin kehon ja mielen rauhoittaminen voi olla haastavaa sekä lapselle että aikuiselle. Rauhoittumisen taidot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Tämä nelituntinen koulutus sisältää alustukset

  • vireystilasta ja sen säätelystä
  • lapsen aivojen toiminnasta haastavissa tunnetilanteissa
  • lapsen rauhoittumisen tukemisesta
  • tunnekehoyhteydestä ja sen vahvistamisesta

Koulutuksessa käydään läpi myös käytännön harjoitteita mm. rentoutumiseen, tietoisuustaitoihin, tunnekehoyhteyteen ja keskittymisen vahvistamiseen. Nämä harjoitukset ovat suoraan vietävissä lasten kanssa työskentelyyn tai kodin arkeen.

Koulutus toteutuu etäkoulutuksena ja siinä vuorottelevat teoria ja harjoitteet. Tarvitset koulutukseen muistiinpanovälineet, paperia ja väriliituja.

Mindfulness-ohjaaja, Lasten Tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelä, Kasvun Taika.
 

Heli Mäkelä on työskennellyt lapsiperheiden parissa koko työuransa ajan, mm. lastentarhanopettajana, neuvolan perhetyöntekijänä ja nyt yrittäjänä tukien perheitä kohti hyvinvoivaa, läsnäolevaa ja myönteistä vanhemmuutta. Heli on kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä toimintaterapeutiksi. Lue lisää Helistä www.kasvuntaika.fi

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

110 € (sis. materiaalin).

07.02.2021 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut ilmoittautumisen 26.1.2021 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.