Kiinan kielen alkeiskurssi II

02.08.2022 16:30 - 31.08.2022 19:45

Verkkokurssi 2.–31.8.2022 tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16.30–19.50

Käytämme Google Meet -alustaa. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, jossa on internet-yhteys, mikrofoni sekä (mielellään) kamera.

Verkkokurssi

Kiinan kielen alkeiskurssi II on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet 5 opintopisteen laajuisen Kiinan kielen alkeiskurssi I:n tai muuten hankkineet vastaavat tiedot (n. 50-60 tuntia edeltäviä opintoja). Kurssille eivät voi osallistua mandariinikiinaa äidinkielenään puhuvat henkilöt.

Taitotaso A1 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla)

Kurssin suoritettuaan opiskelija:

  • omaa laajemman sanavaraston
  • ymmärtää sujuvammin lukemaansa ja kuulemaansa
  • osaa enemmän kirjoitusmerkkejä pinyin-järjestelmän avulla
  • tunnistaa tuttuja kirjoitusmerkkejä ilman pinyin-järjestelmää
  • osaa ilmaista itseään yksinkertaisissa tilanteissa.

Kurssilla tehdään jokapäiväisiin tilanteisiin liittyviä keskusteluharjoituksia, lyhyitä kuunteluharjoituksia, yksinkertaisia kirjoitusharjoituksia sekä erilaisia kielitaitoa parantavia kielenkäyttöharjoituksia. Opintojakson opetuskielinä ovat englanti ja kiina, tarvittaessa auttavasti suomi.

Suoritustapa
60 oppituntia (à 45 min.) opetusta sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä. Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen sekä loppukoe, joka arvioidaan asteikolla 1-5. 

Opintojakson suorittamiseksi opiskelijan tulee osallistua vähintään 80 %:iin opetustunneista.

Kuulustetulut

Loppukoe viimeisellä opetuskerralla.
Uusintakuulustelun ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Guihua Zhu

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Yhteistyö
Koulutus järjestetään yhteistyössä Tampereen kesäyliopiston kanssa.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutuksessa on paikkoja rajoitetusti. Mikkelin kesäyliopisto voi ottaa koulutukseen 4 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oppimateriaali
Guihua Zhu: Chuji Hanyu (Elementary Chinese), 2. painos
Oppikirja ei sisälly kurssimaksuun ja sen voi ostaa opettajalta.

145 €

29.06.2022 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 19.7.2022 mennessä. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai jos peruutus tapahtuu 19.7.2022 jälkeen perimme koulutuksen koko hinnan.