Fysioterapeutin tule-suoravastaanottokoulutuksen kertauspäivä: lantiorengas ja alaraajat

03.09.2020 09:00 - 16:00

Torstaina 3.9.2020 klo 9.00-16.00.

Kyyhkylän kuntoutuskeskus, Kyyhkyläntie 9, Mikkeli.

Koulutus on tarkoitettu fysioterapeuteille, jotka ovat suorittaneet fysioterapeutin tule-suoravastaanottokoulutuksen lantiorengas ja alaraajat -osion (5 op), ja jotka toimivat perusterveydenhuollossa, työterveyshuollossa tai yksityisessä vastaanottotoiminnassa.

Fysioterapeuttinen tutkiminen, kliininen päättely ja fysioterapia, jossa pääpaino aktiiviharjoitteissa ja niiden ohjauksessa.

  • yleisimpien alaselän ja alaraajojen toimintahäiriöiden tutkimisen ja fysioterapian kertausta
  • kurssilaisten ennakkoon lähettämien asiakastapausten läpikäynti
  • mitä uutta on ilmennyt SVO-koulutuksen jälkeen alaselän ja alaraajojen fysioterapiassa?

 TtT, OMT-kouluttaja, Tule-fysioterapian erikoisasiantuntija Markku Paatelma.

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Mikäli osallistut molempiin kertauspäiviin (Lantiorengas ja alaraajat 3.9. ja Niska-hartiarengas ja yläraajat 4.9.2020) kirjoita tästä maininta ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja -kenttään. Näin riittää, että täytät vain yhden ilmoittautumislomakkeen (samat peruutusehdot koskevat molempia koulutuspäiviä!).

295 € tai 570 € mikäli osallistut myös toiseen kertauspäivään (Niska-hartiarengas ja yläraajat 4.9.2020). Maksu sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, todistuksen koulutuksesta ja aamu- ja iltapäiväkahvit.

20.08.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 20.8.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko maksun.