Kannattavuuden varmistaminen yritystoiminnassa -verkkokoulutus

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

08.03.2022 09:00 - 16:00

8.3.2022 kello 9.00–16.00

Verkkokoulutus (zoom).

Oivalla taloudesta – miten kannattavuus varmistetaan?

Koulutus toteutetaan yhteistyössä TT Valmennuksen kanssa, joka on erikoistunut yritystalouden valmentamiseen, innostavasti.

Koulutus soveltuu toimialasta riippumatta esimies-, päällikkö- ja johtamisrooleissa työskenteleville, joiden vastuualueeseen kuuluu talouden johtaminen ja sen myötä myös päätöksenteko.

Hyvä talouden johtaminen takaa liiketoiminnan suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin. Kannattavuuslaskenta ja kannattavuuden ohjaaminen ovat osa sisäistä laskentaa ja oleellinen osa päätöksentekoa. Talouden johtamisosaamisen avulla teet valintoja ja päätöksiä organisaatioisi menestyksen takaamiseksi.

Tämä koulutus on toinen osa sisäisen laskennan koulutuskokonaisuudesta, jonka tarkoitus on tukea ja vahvistaa esimiestyötä talouden johtamisosaamisen näkökulmasta.

Osaamistavoitteet           

Koulutuksen käytyäsi osaat:

  • arvioida kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä
  • laskea kannattavuutta
  • arvioida kannattavuuslaskelmia ja -raportteja
  • luottaa omaan päätöksentekoosi paremmin kannattavuutta arvioidessasi
  • käyttää hyödyksi koulutuksessa esitettyjä konkreettisia työkaluja kannattavan liiketoiminnan varmistamiseksi

  • Kannattavuus liiketoiminnassa
  • Kannattavuuslaskenta
  • Hinta kannattavuuden osatekijänä
  • Kannattavuuden ohjaaminen
  • Miten varmistat kannattavuuden?

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja      

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia koulutuksiin osallistujille ja hän haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi.

Timo Toivanen on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 koulutustilaisuudessa räätälöidyissä yritysvalmennuksissa sekä lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja osallistujat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan koulutukseen.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

285 € sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

07.03.2022 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 21.2.2022 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko koulutusmaksun