Elinkeinoverotuksen perusteet 5 op (UEF)

Laki, yhteiskunta ja historia, yksittäiset jaksot

01.08.2021 00:00 - 31.07.2022 00:00

Opiskelija

- tuntee verotettavan tulon laskemisen elinkeinotulolähteessä (ml. tappiontasaus) ja sen jakautumisen yrityksen omistajien verotettavaksi tuloksi eri yritysmuodoissa sekä veron määrän laskemisen yksityiskohtaisesti ja näitä koskevan lainsäädännön
- osaa ratkaista itsenäisesti elinkeinoverotukseen liittyviä juridisia kysymyksiä.

Yritysverotuksen keskeinen sisältö.

Luentotallenteet ja 3 saliluentopäivää (yht. 20 t, vapaaehtoiset). Omatoiminen perehtyminen kirjallisuuteen, säädöksiin sekä luennoilla jaettavaan materiaaliin. Oppimateriaalin tenttiminen Exam-tenttinä. Luennot striimataan Kuopion kampukselle ja tallennetaan (lisäksi 8 t etukäteistallenteet).

Opintojakson hinta on 100 €. Hinta sisältää Mikkelin kesäyliopiston maksun ja Itä-Suomen avoimen yliopiston opintojaksokohtaisen maksun yhteensä 45 €.

15.10.2021 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme kesäyliopiston maksuosuuden, riippumatta siitä onko rekisteröitymistä tehty opintojaksoille Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen tehdään aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).