Älypuhelimen perusteet – mitä sinun on hyvä tietää omasta puhelimestasi?

Digitaitokoulutukset , Ikääntyvien yliopisto , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

09.09.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 9.9.2024 klo 15.30–17.00.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opit Android-puhelimen tai -tabletin peruskäyttöä ja ominaisuuksia. Koulutuksessa perehdyt oman älylaitteesi asetuksiin, navigointiin ja pikavalikon hyödyntämiseen. Opit myös perusteet älylaitteesi tietoturvallisesta käytöstä. Opit tarkistamaan onko älylaitteesi päivitykset ajan tasalla.

Koulutuksessa harjoittelet oman älylaitteesi asetusten tarkastelua, navigointia ja pikavalikon hyödyntämistä sekä tarkastat konkreettisesti, onko älylaitteesi päivitykset ajan tasalla. Kaikki harjoitukset teet omalla älylaitteellasi (tablet-tietokone tai älypuhelin).

 Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android-käyttöjärjestelmään perustuvan älylaitteen käyttöön.

Andoid-käyttöjärjestelmän älylaitteissa:

  • Älylaitteen asetukset
  • Navigointi älylaitteella
  • Pikavalikon hyödyntäminen
  • Älylaitteen tietoturvallinen käyttö
  • Älylaitteen päivitykset

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta.

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Ota mukaan koulutukseen oma älylaitteesi, sillä teet kaikki harjoitukset  omalla älylaitteellasi (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen viestin ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Mikäli et saa viestiä, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti, jossa saat koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Huomioithan, että koulutus järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

01.09.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 1.9.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).