Android tutuksi

Ikääntyvien yliopisto , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

30.01.2023 15:15 - 16:45

Maanantai 30.1. klo 15.15-16.45 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android-käyttöjärjestelmään perustuvan älylaitteen käyttöön.  

Andoid-puhelimen ja -tablet-tietokoneen peruskäyttö ja ominaisuudet.

  • laitteen päivittäminen
  • sovellusten asentaminen
  • pikakuvakkeiden käyttäminen
  • helppokäyttötoiminnot

Koulutuksessa opit Android-puhelimen tai -tabletin peruskäyttöä ja ominaisuuksia. Opit tarkistamaan puhelimen päivitykset ajan tasalle ja perehdyt myös erilaisten hyödyllisten sovellusten asentamiseen ja hallintaan sekä pikakuvakkeiden käyttämiseen ja helppokäyttötoimintoihin.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa Android-laitten peruskäytöstä ja harjoittelet ja teet kokeiluja omalla Adroid-puhelimella tai -tabletkoneella. 

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (puhelin tai tablet-tietokone)

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

12 €

29.01.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 22.1.2023 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun.