Älypuhelin tutuksi iOS

Ikääntyvien yliopisto , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

06.03.2023 15:15 - 16:45

Maanantai 6.3. klo 15.15-16.45 Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa. HUOM! Muuttunut ajankohta!

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden (iPhone ja iPad) käyttöön.  

IOS-käyttöjärjestelmään perustuvan iPhone-puhelimen / IPad-tablet -tietokoneen peruskäyttö.

  • tekstiviestit
  • sähköposti
  • sovellusten asentaminen
  • tallennustilan hallinat
  • helppokäyttötoiminnot

Koulutuksessa opit iOS-käyttöjärjestelmään perustuvan älylaitteen (iPhone tai iPad) peruskäyttöä. Opit puhelimen, tekstiviestien ja sähköpostin käyttöä. Koulutuksen aikana perehdyt myös erilaisten hyödyllisten sovellusten asentamiseen App Storesta sekä sovellusten ja tallennustilan hallintaa. Tutustut myös helppokäyttötoimintoihin. Lisäksi opit päivittämään älylaitteesi ohjelmia.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. 

Koulutuksessa saat tietoa iOs-laitten peruskäytöstä ja harjoittelet ja teet kokeiluja omalla iPhone-puhelimella tai iPaD-tabletkoneella. 

Heikki Hakala, datanomi ja ICT-tukihenkilö

Ota koulutukseen mukaan oma älylaite (puhelin tai tablet-tietokone).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

12 €

26.02.2023 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 26.2.2023 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun.