Sähköpostin ominaisuudet ja hyötykäyttö

Ikääntyvien yliopisto , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

08.04.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 8.4.2024 klo 15.30–17.00

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opetellaan erilaisten sähköpostiohjelmien käyttäminen. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omalla laittella, joko tablet-tietokoneella tai älypuhelimella.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista sähköpostin käyttämiseen älylaitteella.

Koulutuksessa perehdytään erilaisten sähköpostiohjelmien käyttämiseen. Opit luomaan ja vaihtamaan sähköpostin salasanan, kirjoittamaan sähköpostiviestin ja liittämään sähköpostiin liitetiedostoja. Opit vapauttamaan tilaa sähköpostiohjelmasta ja siivoamaan sähköpostin turhista viesteistä. Opit tekemään sähköpostiin vakioallekirjoituksen. Opit myös tallentamaan tärkeät viestit myöhempää käyttöä varten.

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Koulutus toteutuu - Ilmoittautumisaikaa jatkettu!

15 €

07.04.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 31.3.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).