Kansalaisen tärkeät verkkopalvelut

Ikääntyvien yliopisto , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kielet ja viestintä

06.05.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 6.5.2024 klo 15.30–17.00

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa perehdytään keskeisiin kansalaisille tarkoitettuihin digitaalisiin verkkopalveluihin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista digitaalisten verkkopalvelujen käyttämiseen.  

Koulutuksessa perehdyt keskeisiin kansalaisille tarkoitettuihin digitaalisiin verkkopalveluihin. Koulutuksessa opit periaatteet, miten erilaisiin digitaalisiin verkkopalveluihin kirjaudutaan käyttäjäksi. Kirjautuminen verkkopalveluihin vaatii vahvan tunnistautumisen. Opit vahvan tunnistautumisen periaatteet, mutta varsinaista tunnistautumista koulutuksessa ei voida tehdä.

•    Suomi.fi
•    Verottajan verkkoasiointipalvelu
•    Kelan verkkoasiointipalvelu
•    Kuntalaisaloite.fi
•    Muuttoilmoitus
•    Kansalaisaloite
•    Sähköinen rikosilmoitus

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

28.04.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 28.4.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).