iOS-älylaitteen tietoturvallinen peruskäyttö ja pilvipalvelut

04.03.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 4.3.2024 klo 15.30–17.00

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opetellaan iOS-älylaitteen (iPhone tai iPad) tietoturvallista peruskäyttöä ja pilvipalveluita. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (iPad tai iPhone).

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden (iPhone ja iPad) käyttöön.

Koulutuksessa opit iOS-käyttöjärjestelmään perustuvan älylaitteen (iPhone tai iPad) peruskäyttöä ja perehdyt erilaisten hyödyllisten sovellusten asentamiseen App Storesta sekä sovellusten ja tallennustilan hallintaan. Opit myös päivittämään älylaitteesi ohjelmia. Koulutuksessa perehdyt myös turvalliseen laitteen käyttöön sekä opit luomaan turvallisen salasanan.

Koulutuksessa opit ottamaan käyttöön pilvipalvelu (iCloud) ja opit tallentamaan pilveen mm. yhteystiedot, kalenteri ja kuvat).

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

15 €

26.02.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 25.2.2024 asti. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme koko maksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).