Valokuvaaminen älylaitteella ja valokuvat talteen älylaitteesta

Ikääntyvien yliopisto , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Ilmoittaudu nyt , Kielet ja viestintä

15.04.2024 15:30 - 17:00

Maanantai 15.4.2024 klo 15.30–17.00

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa (Teams).

Koulutuksessa opettelet muokkaamaan älylaitteella ottamiasi valokuvia. Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omalla laitteella, joko tablet-tietokoneella tai älypuhelimella.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lisää osaamista Android- tai iOS-käyttöjärjestelmään perustuvien älylaitteiden käyttöön.  

Koulutuksessa opit muokkaamaan älylaitteella ottamiasi valokuvia sekä tallentamaan ja jakamaan kuvia. Opit tallentamaan kuvat pilveen (joko Google Drive tai iCloud).

Laura Asikainen, opettaja (AmO)

Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta
Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Koulutus toteutuu - ilmoittautumisaikaa jatkettu!

15 €

14.04.2024 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 7.4.2024 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).