Controller-osaamisella lisäarvoa asiakkaalle – liiketoiminnan tukeminen -verkkokoulutus

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

06.04.2022 09:00 - 16:00

keskiviikko 6.4.2022 kello 9.00–16.00                 

Verkkokoulutus (zoom)

Yritysjohdon ja päätöksentekijän paras työkaveri on osaava talouden asiantuntija, joka kykenee tuottamaan, analysoimaan ja tulkitsemaan talousinformaatiota päätöksen teon taustalle ja tueksi.

Tässä koulutuksessa saat näkökulmia ja osaamista, jolla voit laajentaa taloushallinnon osaamistasi controllerin työnkuvan suuntaan.

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille ja erityisesti kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoille, jotka hoitavat asiakasyritysten ja oman yrityksensä taloushallintoa osin tai kokonaan. 

Kirjanpitäjien työ tulee muuttumaan ja painottumaan asiakasyrityksen tai oman organisaation talouden tukemiseen, ohjaamiseen ja neuvomiseen painottuvaksi.

Nykyaikainen taloushallinto vastaa yrityksen taloustiedon tuottamisen, analysoinnin ja tulkinnan tarpeisiin, jotta yrityksen johdolla on riittävä ja ajantasainen talousinformaation käytettävissä liiketoimintalähtöiseen toiminnan johtamiseen.  

Controllerin työn keskeinen sisältö on tuottaa taloudellista tietoa, osallistua budjetointiin, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja toimia johdon taloudellisena avustajana ja neuvonantajana.

Koulutuksen tavoitteena on, että saat kokonaiskäsityksen controllerin työn moninaisesta luonteesta. Laajennat taloushallinnon osaamistasi controllerin työn suuntaan. Opit miten voit auttaa omaa organisaatiotasi tai yritysasiakasta laajemmin talouden ohjaamisessa kuin pelkän kirjanpidollisen informaation tai tilinpäätösinformaation avulla. Saat koulutuksesta käytännöllisiä menetelmiä asiakasyrityksen tai oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen, ohjaamiseen ja seurantaan.

  • Mitä lisäarvoa ja hyötyjä controller-osaaminen antaa yritykselle tai yritysasiakkaalle?
  • Controllerin työnkuva ja osaaminen
  • Talousinformaation tuottaminen yrityksen taloushallinnon tarpeisiin
  • Kannattavuus ja hinnoittelu
  • Liiketoiminnan tukeminen ja ohjaaminen talousinformaation avulla

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja           

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia kuulijoille. Timo haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi. Kouluttajana hänen teesinsä ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 tapahtuman verran niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

265 € sisältää opetuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, ja osallistumistodistuksen.

05.04.2022 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 24.3.2022 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun.