Älylaitteen siivoaminen turhasta - yksityisyydensuojan vuosihuolto

Digitaitokoulutukset , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia

24.10.2022 13:00 - 16:00

Maanantai 24.10.2022 klo 13–16, Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. LÄHIOPETUS ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua edelleen osallistujaksi etäyhteyden kautta.

Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa

Koulutus on tarkoitettu Etelä-Savon hyvinvointialueen asukkaille.

Koulutuksessa opitaan, kuinka oma älylaite puhdistetaan turhista ja tilaa vievistä sovelluksista ja kuinka vapautetaan tallennustilaa laitteelle. Koulutuksessa opitaan tarkistamaan myös omat yksityisyysasetukset mm. sosiaalisen median sovelluksissa.

  • Turhien appien, tilien ja yhteystietojen poistaminen
  • Yksityisyysasetusten tarkistaminen sosiaalisen median sovelluksissa
  • Käyttöehtojen merkitys, niihin sitoutuminen

Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Teemu Pulkkinen, tietotekniikan tradenomiopiskelija, XAMK

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Etelä-Savon hyvinvointialue tarjoaa koulutukset maksutta hyvinvointialueen asukkaille.  Koulutukset järjestää Mikkelin kesäyliopisto.

Maksuton koulutus

17.10.2022 mennessä