Älylaitteen hyötykäyttö ja kansalaisen tärkeät palvelut verkossa (osa 2)

Digitaitokoulutukset , Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia

21.11.2022 13:00 - 16:00

Maanantai 21.11.2022 klo 13–16, Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa.

Koulutus toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetukseen otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. LÄHIOPETUS ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua edelleen osallistujaksi etäyhteyden kautta.

Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli sekä verkossa

Koulutus on tarkoitettu Etelä-Savon hyvinvointialueen asukkaille.

Koulutuksessa perehdytään erilaisiin mahdollisuuksiin hyödyntää älylaitetta hyötykäytössä ja perehdytään Essoten / hyvinvointialueen digipalveluihin sekä kirjaston verkkopalveluihin (kirjasto verkossa: Lumme-Finna ja e-aineistot)

Opetukseen liittyvät kokeilut ja harjoitukset tehdään omilla laitteilla (tablet-tietokone tai älypuhelin).

Informaatikko Eija Nevalainen, Mikkelin seutukirjasto ja eProsessikoordinaattori Virva Hartonen, ESSOTE.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

HUOM! Mikäli osallistut koulutukseen verkonvälityksellä, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohtaan ”verkossa”.

Etelä-Savon hyvinvointialue tarjoaa koulutukset maksutta hyvinvointialueen asukkaille.  Koulutukset järjestää Mikkelin kesäyliopisto.

Maksuton koulutus

14.11.2022 mennessä