Alakoulun kieltenopetukseen potkua!

Opetus ja kasvatus , Ilmoittaudu nyt , Kielet ja viestintä

30.03.2019 10:00 - 15:30

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Laitetaan uusi vaihde päälle alakoulun kielten oppitunneille! Lisätään toiminnallisuutta, pelillisyyttä ja sopivasti leikillisyyttä – unohtamatta ekohenkistä kierrättämistä ja tuunaamista oppimateriaalin luomisessa. Tämän koulutuspäivän päätteeksi saat repun täydeltä toimivia ideoita ja käyttövalmista materiaalia!

Koulutus sopii kaikille alakoulussa kieltä opettaville opettajille riippumatta opetettavasta kielestä (painotus englanninkielessä).

Tässä päivässä alakoulun kieltenopetus saa uutta tuulta alleen! Päivän aikana ideoidaan alakoulun kieltenopetukseen uutta oppimateriaalia ja samalla saadaan vinkkejä ja rohkaisua innostaviin oppitunteihin.

Koulutuspäivän aikana:

  • saat vinkkejä toiminnallisiin, pelillisiin ja leikillisiin alakoulun kielten oppitunteihin
  • pääset kokeilemaan erilaisten pelien laatimista kieltenopetukseen
  • saat runsaasti uusia ideoita kuullun ja luetun ymmärtämiseen ja sanaston harjoitteluun
  • harjoittelet materiaalin laatimista tietokoneen avulla
  • laadit oppimateriaalia kierrätyshengessä
  • jaat vinkkejä muiden opettajien kanssa.

Ota päivään mukaan tietokone, kuulokkeet ja muistitikku sekä käyttämäsi oppikirja.

Päivän päätteeksi opettajalla on valmiina konkreettista materiaalia seuraaville oppitunneille ja paljon uusia ideoita myöhemmin toteutettavaksi!

KM Marjo Rantanen ja KM Elisa Haukka.

KM, MBA Marjo Rantanen toimii rehtorina Kartanonrannan koulussa Kirkkonummella ja KM Elisa Haukka puolestaan työskentelee englannin kielen opettajana Salpakankaan koulussa, Hollolassa. Marjo ja Elisa tunnetaan innostavina opettajina, jotka ovat laatineet opetussuunnitelmaan (OPS 2016) pohjautuvaa varhennetun englanninopetuksen oppimateriaalia. Heillä on myös tuore kokemus oppikirjattomasta lukuvuodesta, josta kertynyttä tietoa he haluavat jakaa muille opettajille!

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. HUOM! Koulutukseen otetaan max. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä!

155 € (sis. aamukahvin ja materiaalit)

29.03.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 19.3.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.