Kestävä keittiö - hyvinvointia keholle, mielelle ja ympäristölle -kesäyliopistowebinaarit
yhteistyössä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa

Kesäyliopistot eri maakunnissa tarjoavat kaikille kiinnostuneille maksuttoman verkossa toteutettavan luentosarjan ajankohtaisista aiheista. Luennoille voit ilmoittautua joko koko sarjaan tai yksittäisille luennoille.

Ikääntyneiden ruokasuosituksiin perustuvat luennot järjestetään yhdessä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa. Ravitsemuksen huippuasiantuntijat tarjoavat painavaa asiaa ravitsemuksesta kevyessä 30 minuutin paketissa.


Sisältö

14.9.2023 klo 17-17.30
Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus 

5.10.2023 klo 17-17.30
Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen 
Satu Jyväkorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta

2.11.2023 klo 17-17.30
Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin 
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)

23.11.2023 klo 17-17.30 
Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä - Finger toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua joko koko sarjaan tai yksittäisille luennoille. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä!
Huom! Ilmoittautuminen tulee tehdä luentopäivänä klo 15.00 mennessä, jotta ehdit saamaan linkin.

Osallistumisohjeet

Lähetämme ilmoittautuneille linkin, jolla pääsee seuraamaan luentoa/luentoja reaaliaikaisesti verkonvälityksellä. Luentojen seuraamista varten tarvitset oman tietokoneen, tabletin tai älypuheliminen ja verkkoyhteyden. Linkki lähetetään sähköpostiisi luentopäivänä.